Tegnekurs

Tegning er ikke av mine sterke sider. Jeg beundrer de som kan tegne morsomme figurer, karikaturer, mennesker, landskap osv. Både jeg og mamma ønsker å bli flink med blyanttegning, så da den lokale kunstneren Sylvia Victoria Steinagard arrangerte tegnekurs, bestemte vi oss for å dra:)

Jeg måtte selvsagt sy et pennalhus til anledningen:) Kurset gikk over fem kvelder, med ulike temaer. Det var ikke så mange tegninger jeg ble fornøyd med, men Biancaportrettet mitt tenkte jeg at jeg kunne vise frem:

Det ble ikke hundre prosent likt, men man kan da se at det er en sheltie;)


Etiketter , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

15 Responses to Tegnekurs

 1. Fy søren så bra!!!Og du sier at du ikke kan tegne?! Det er herved avkreftet!
  Pennalet ditt var stilig også! Fint stoff!

  SvarSlett
 2. Du tegne jo kjæmpbra! Syns d va veldi fint både pennhuset og tegninga.

  SvarSlett
 3. Du tegne jo kjæmpbra! Syns d va veldi fint både pennhuset og tegninga.

  SvarSlett
 4. Ser ikke ut til at du har problemer med å finne streken, portrettet av bofsen var kjempefint! Tegning tror jeg er øvelse, øvelse og øvelse. Klem fra Trine

  SvarSlett
 5. Jeg har klart meg gjennom et langt lærerliv uten å være en god tegner, men du så mange ganger jeg hadde ønska å være litt flinkere. Men det gjelder vel å øve seg som med alt annet. Synes du har vært flink med blyanten, så nå må du ikke legge den i pennalhuset. Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 6. Synst tegningen din ble kjempefin! Vær stolt av den;)

  SvarSlett
 7. åh så bra det ble:) kjempefint:)

  SvarSlett
 8. Veldig flott tegning! Og øvelse gjør mester har jeg hørt ;-)

  Takk for koselig kommentar på bloggen min og ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 9. Tegningen er kjempefin, og du sier du ikke kan tegne.
  Penalet er fint det også.

  Astrid

  SvarSlett
 10. Så mye fint du lager :-) Likte penalet ditt godt.
  Men jammen tegner du vakkert også, det ble et herlig "levende" bilde, og modellen var jo bare skjønn da!

  SvarSlett
 11. Tegningen av Bianca ble jo kjempe fin :-)
  Du er dyktig med blyanten.
  Dyktig modell du har, satt hun helt i ro mens du tegnet henne?
  Ha en riktig fin uke.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Modellen er nydelig, men hun har ikke tålmodighet til å være i ro så lenge av gangen. Da er det mye enklere med et bilde;)

   Slett
 12. Hei Birgitte! Så flott blogg du har - du er kjempeflink!!! Og teikninga av hunden som du har lagt inn her blei jo veldig fin!!! Du kan jo så masse av alt - eg beundrer deg masse for det! Håper du liker så godt å teikne no - at du fortsetter og øve deg, og eg ser fram til å sjå fleire teikningar fra di hand her også!:-) Eg er veldig glad for at du valgte å være med på mitt teiknekurs, håper du finn masse glede av blyanten - dette var jo bare starten! Så har eg deg som forbilde når eg skal prøve skrive blogg, har tenkt det lenge og starta såvidt i fjor - det blei med ett innlegg, men no oppdaga eg at eg hadde den på blogspot. Skal heller sende deg adressa seinare når eg får litt dreis på den- eller kanskje går det å søke på den? Eg veit lite om slike ting - så eg må på lærebenken der.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for lærerikt kurs Sylvia:) Øvelse gjør vel mester når det kommer til tegning også, så vi får se om jeg får til noe etterhvert. Gleder meg til å se bloggen din når du har kommet i gang! Det er så kjekt å blogge:) Det blir som en slags hobbydagbok for meg, også er det kjekt å dele med andre håndarbeidsglade:)

   Slett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.