Hils på søte Bianca!

I helgen fikk jeg endelig hentet hjem valpen min!! Jeg, pappa og bror kjørte til Lillehammer på lørdag for å hente Bianca på Mellsjøhøgda kennel:) Der ble vi møtt av mange nydelige shetland sheepdog hunder og valper! Og viktigst av alt: jeg fikk møte min lille Bianca. Det øverste bildet viser vårt første møte:):)


Her er bilde fra bilturen. Se hvor liten og søt hun er! Bilturen hjem ble nok i lengste laget, men hun klarte seg utrolig fint!


Når vi først var på Lillehammer dro vi på besøk til trivelige Edel! Her fant Bianca seg fort til rette. Må bare vise frem det nydelige bildet av de to!! :) Vi gleder oss til Edel kommer på besøk i sommer;)

Hjemme er korgen ordnet og sauebamsen ligger på plass:)

Bianca var 8 uker da jeg hentet henne fra oppdretter. Hun er litt liten for alderen, men har et helt utrolig sjarmerende vesen:) Bianca er veldig søt og kjempeblid! Hun blir glad i alle hun møter og halen logrer uten stopp når vi leker:) Det er utrolig morsomt å ha en sånn liten venn listende ved siden av seg!
Tusen takk til Mellsjøhøgda kennel for denne herlige valpen!

Etiketter . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Hils på søte Bianca!

 1. hun er helt nydelig! gleder meg til å treffe henne.

  SvarSlett
 2. Ho e nydeli ja:) D kan du glede d t! Ho e utruli søt!

  SvarSlett
 3. Ho e så søt:) Håper ho itj væks så fort, sånn at ho e lita å søt når æg eindeli får sjett a å. Koss dæg me dein lille sjarmørn:)

  SvarSlett
 4. Takk for d Anne-Grete! Merka at ho he vokse sia ho kom hit, å d e no et godt tegn:) Men ho e nok fortsatt liten å søt om du kjem i løpet av sommern;) Gleda me t besøk:)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.