Jakke i rundfelling

Jeg syns rundfelling på gensere og jakker er nydelig. Det finnes så mange nydelige mønstre - og fellingen er effektiv og morsom. Også har jeg så lyst på et slikt plagg selv. Jeg har strikket flere gensere med rundfelling, som jeg har tenkt til meg selv - men når plagget er ferdigstrikket passer det mye bedre på noen andre. Skulderpartiet sitter aldri fint. Jeg lærer aldri, og begynte derfor på et nytt plagg med rundfelling, denne gangen en jakke.


Mønsteret til denne fant jeg på Drops. Jeg er ikke noe glad i parisgarnet fra drops, og har i stedet brukt det myke nepalgarnet. Jakken er strikket på pinne 5.
På grunn av mine smale skuldre, tenkte jeg å gjøre en vri på plagget denne gangen. Jakken er derfor strikket i størrelse medium nederst, mens rundfellingen og ermene er i small. Men skulderpartiet sitter ikke fint på meg, og halsutrigningen er for stor... Jakken har ligget gjemt i skapet en stund av ren frustrasjon, men nå skal jeg se om jeg finner en eier til den. For resultatet ble da fint selv om den ikke passer til meg;)
Så får vi se om jeg har lært denne gangen - eller om jeg starter på et nytt prosjekt med rundfelling...

Etiketter , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to Jakke i rundfelling

 1. Lekker jakke! Håper du finner en den passer til og som blir glad for å overta den. Har tatt en runde i bloggen din. Du har mye fint. Ble interessert da jeg så du var fra Romsdalen. Jeg er selv utflytta nordmøring. Tror jeg vil følge deg framover. Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 2. Hei! og takk for koselig besøk :-)
  Jeg håper virkelig du finner noen som passer jakken din, for den var utrolig vakker i den duse fargen. Rundfelling blir utrolig fint, så det er synd du ikke har kunnet bruke noe av det du strikker... Men ikke gi opp!

  SvarSlett
 3. Så nydelig jakke du har strikket - dumt at den ikke passet når du har brukt både tid og lagt ned mye arbeid!
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Den var kjempenydelig! Synd at den ikke passet. Håper du finner en mottaker, den er alt for fin til å ligge i skapet.

  Jeg har bare strikket en genser til meg selv, uglegenseren, og den hadde rundfelling. Og den må jeg bare få anbefale til deg, for den har veldig fin passform syns jeg. Her er mitt innlegg om den og der linker jeg til oppskrift og:
  http://g-anette.blogspot.com/2011/03/jepp-mer-ugler.html

  Engelsk oppskrift, men likevel veldig grei å forstå :)

  Ha en flott søndag
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for godt tips! Denne skal jeg vurdere. Jeg har ugledilla for tiden også, så det var perfekt timing for denne genseren;)

   Slett
 5. Jakken ble flott, men det var synd at den ikke passet. Jeg synes mange av oppskriftene på jakker har veldig store halsutringninger.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.