Hjertegrytekluter


Da har det blitt et par grytekluter:) En gave til Bestemor som fyller 85 år til helgen. Hun tryller frem de beste retter på kjøkkenet, så da tenkte jeg det kunne være greit med et ekstra par med grytekluter.


Arbeidet hekles på en måte dobbelt, så de blir tykke og gode. Jeg likte så godt de små hjertene som kommer frem i kontrastfargen. Det var en ny og morsom måte å hekle på for meg. Dette var absolutt et spennende prosjekt! Mønster på hjertegrytekluter får du kjøpt hos Ellens heklekrok.


Jeg har heklet med Drops Paris på krok 3,5. Da ble klutene så store at de godt kan brettes dobbelt når de brukes og dermed gi god beskyttelse - det er jo viktig;) Som du kan se på bilde ble baksiden like fin. Hovedfargen har da blitt kontrastfarge.


Må si gryteklutene passer godt til julegaven som Bestemor fikk i fjor. Det strikkede kjøkkenhåndkleet med hjerter kan du lese mer om her

Etiketter . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to Hjertegrytekluter

 1. Kjempefine ble de. Jeg har heklet en pute som har det samme mønsteret.
  Klem

  SvarSlett
 2. Søte grytekluter! :-) Har sett det mønsteret før og liker det veldig godt. De passer jo perfekt til kjøkkenhåndkleet!
  Ha en fin dag! :-)

  SvarSlett
 3. Perfekt gave til matflinke og snille bestemor;) Nydelige grytekluter, som jeg vet hun vil sette stor pris på.

  SvarSlett
 4. Bestemor blir nok ekstra glad for hjertegrytekluter fra deg. Riktig fine er de og godt "brukandes" på begge sider. Sommeren er hekletid for mange av oss ser jeg.

  Fortsatt god sommer!

  Klem

  SvarSlett
 5. For noen utrolig vakre gryteklutwr! Jeg har dulla på grytekluter, og samler.. Disse var lekre! Heldige bestemoren din! Håndkledet er også flott!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.