Leftie i høstfarger


Mamma har bursdag på våren, og fikk i år velge seg et strikkaplagg i gave. Valget falt på skjerfet Leftie, som du finner mønster på her. På Ravelry er dette skjerfet blitt veldig populært, og det med god grunn. Det er nydelig å se på, og jeg kan nå si at det er veldig morsom strikk!


Bursdagsbarnet fikk selv velge farger. Fargekombinasjonen ble nydelig, og minner skikkelig om høst:) Garnet er Baby Panda fra Rauma ullvarefabrikk. Skjerfet er strikket på p 3,5.


Her er mamma med skjerfet på. Legg merke til høstfargene i bakgrunn:) Det ble en forsinket bursdagsgave, men det er vel først nå man har bruk for varmende ullplagg. Avtalen var at hun selv skulle feste tråder og pynte det slik hun ønsket det. En god deal syns jeg;) Mamma har sans for detaljer, så her er det sydd på perler på bladene i  hver ende som skal vise til nervene i bladene. Mamma har egen hobbyblogg! Ta en titt innom Edny sine puslerier og bli inspirert av naturprosjektene:)
Skjerfet er lett å dandere rundt halsen og legger seg fint. Dette gjør at bladdetaljene kommer godt frem, og skjerfet kommer til sin rett:)

Etiketter . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

14 Responses to Leftie i høstfarger

 1. Tusen takk snille og flinke Birgitte! Jeg liker skjerfet kjempegodt, og det blir varmt og godt i lange tider fremover. Brukte det senest i går;) Og så er det i beste Biancafarger;) Klem fra mamma

  SvarSlett
 2. Nydelig, herlige farger.
  Heldige mammaen din :)

  SvarSlett
 3. For et nydelig skjerf! En kjempefin gave!
  Et slikt kunne jeg tenkt meg å strikke.

  SvarSlett
 4. For et nydelig skjerf du har strikket til mammaen din!!
  God søndag! :-)

  SvarSlett
 5. Alle skulle hatt en datter som deg Birgitte, du er så snill :) Jeg regner med å få se skjerfet i bruk, så jeg får ta en bedre titt da, det ser utrolig lekkert ut:)

  SvarSlett
 6. Så lekkert! Det gjorde seg virkelig med de høstfargene! Jeg fikk også lyst til å strikke dette, men det kan ikke bli før på nyåret i tilfelle. Julegaver og julemarked krever sitt.

  Ha en fin søndagskveld og ei ny, god uke!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 7. For et vakkert skjerf/sjal! Det ble jo så fint på! Kjenner jeg blir utrolig inspirert! Flinke du!
  Ha en fin søndagskveld!
  Hilsen fra Ingrid

  SvarSlett
 8. Herlig skjerf du har strikket til mamman din. Jeg har også registrert meg på Raverty, men dette mønsteret har jeg ikke sett.

  SvarSlett
 9. Kjempefin Leftie! Ser skikkelig vanskelig ut å strikke, synes jeg :) Fargene var nydelige!

  SvarSlett
 10. Tøft :) Hun kledde sjalet veldig godt. For en staselig mamma du har :)

  SvarSlett
 11. Så utrolig nydelig dette sjalet ble. Flinke du.
  Klem

  SvarSlett
 12. Så utrolig flott sjal.
  En virkelig flott gave!

  SvarSlett
 13. Det var jammen eit flott sjal:) Grei ordning når mor ordnar detaljane sjølv;)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.