Staffluen av Mirrevirre

Da har jeg kommet i mål med enda en ny lue!! Denne gangen har jeg strikket den fantastisk fine luen som MirreVirre har vært så snill å dele oppskriften til!!! :)


Her ser dere resultatet! Jeg har brukt smart-garn og strikkepinne nr. 4 på fletten, og heklenål nr. 4,5 på resten av luen:) Dette var virkelig en morsom lue å lage, med en fin flette rundt kanten som en nydelig detalj:)


Luen passer veldig godt på hodet mitt:) I bakgrunnen av bildet ser dere "husbildene" som jeg sydde for en god stund siden. Det har dessverre blitt lite sying i det siste, skole og valp tar det meste av tiden min. Men satser på å få gjort litt en gang det blir ferie:)I dag hadde jeg lite flaks med fotograferingen, såg litt slapp ut på de fleste bildene jeg tok. Derfor måtte jeg bare slenge med et bilde med et *SMIL*, selv om luen ikke kommer så godt frem;) Er jo egentli en blid person :):)


Bianca syns luen passet best som hodevarmer til middagsluren:) Vi har forresten siste dag på kvalpekurset i kveld, så det blir spennende!
Håper dere har en riktig fin tirsdagskvell!! :D

Etiketter , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Staffluen av Mirrevirre

  1. Flott bilde ta Bianca da :-)

    SvarSlett
  2. Så koselig:) Den lua er bare så fin!!

    SvarSlett
  3. Har slått deg skikkelig på lue-produksjonen, den eine fine etter den andre. flink du.

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.