Hobbyåret 2014 / My crafts of the year 2014


Nå er tid for å oppsummere hobbyåret 2014. Dette blir første gang jeg har en slik oppsummering, og året har også vært mitt mest produktive til nå. Det er gøy å se tilbake på dette bloggeåret, med diverse strikking, hekling og søm.

STRIKKING

Dette er også første året hvor jeg har ført statistikk over garnforbruket. Resultatet ble at 5981 gram, eller 13706 meter, er strikket og heklet til diverse produkter i løpet av året! Det har blant annet blitt strikket hele 18 par med votter, 14 luer, 7 halser og 20 engler! Både små babysokker og stor kjøreposer har blitt felt av pinnene. Mye av det jeg har strikket har gått til salg og mye har blitt gaver. Et par ting har jeg tatt i bruk selv. Jeg har også lagt ut 6 nye strikkemønstre for salg.
Jeg koser meg veldig med strikkingen, og håper at det vil gi like mye glede i det kommende året.


Største strikkeprosjekt er kjøreposen Løv, som har krevd mest garn og tid. Et kjekt prosjekt med fine bladdetaljer.Morsomste strikkeprosjekt er engelen Engleline. Et kjapt prosjekt som gir en dekorativ liten engel.Søteste strikkeprosjekt er denne lille babytoppen med omslag og knyting.

SØM

Diverse søm har det blitt i løpet av året, Jeg fikk igjen sylysten i sommer, og har sydd en del. Alt etter egen design.


Det største sømprosjektet er dette komplette settet for strikkepinner. 14 mapper, en mappe for hvert nummer, med plass til strømpepinner, heklenåler, rundpinner og utskiftbare pinner.Morsomste sømprosjekt har vært å lage slike småbilder. Pippibildet og hundebildene er jeg mest fornøyd med.


Mest praktiske produkt må bli disse strikkepinnemappene med plass til settpinner, heklenåler og rundpinner.

ANDRE PROSJEKTMest spennende utfordring er bilsløyfen som jeg laget på bestilling.Det mest alternative prosjektet er denne postkassen pyntet med striper og fugler.

Nå håper jeg at det kommende året bringer med seg mye kreativitet og skaperglede. Takk til alle dere som tar turen innom, og spesielt takk til de som legger igjen så trivelige kommentarer! Det gir meg motivasjon og lyst både for å holde på med håndarbeid og til å fortsette med bloggingen.


This post shows some of my projects that I have made through the year 2014. There has been a lot of knitting, crocheting and sewing. I have made statistics after every knitting and crochet projects this year. Summary shows that I have used 5981 grams, or 13706 meters of yarn! I`m looking forward to a new year filled with creativity and crafts:)

Etiketter , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

14 Responses to Hobbyåret 2014 / My crafts of the year 2014

 1. Å jøss så masse fint du har laget. Jeg elsker de tovede vottene dine, det har jeg sakt før. Og den pinne mappen er jo helt sinnsykt tøff - bildene du har sydd likeså. Du er utrolig flink :) Takk for medfølelse og koselig kommentar inne hos meg :) Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 2. Jeg heier på deg foran et nytt handarbeidsår! Du gjør så fint arbeid at hvert nytt innlegg er en glede å se fram til. Det kjekkeste med blogginga er at vi kan inspirere og lære av hverandre. Jeg fikk lungebetennelse i løpet av romjula, men fikk antibiotika i går, og nå tror jeg det snur. I dag har jeg i alle fall orka å strikke litt.

  Godt nytt år fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har laget! Det er koselig å lese. Jeg har akkurat kastet meg på instagram, men jeg synes det er mye koseligere å lese blogg! Det blir mer sammenheng i innlegget og jeg trives best med blogg selv. Godt nytt strikkeår og mange fine blogginnlegg.

  SvarSlett
 4. For et flott og produktivt år du har hatt på hobbyfronten. Kjempe koselig å lese og se bilder. Ønsker deg et riktig godt nytt år og gleder meg til å følge bloggen din videre i 2015. :)

  SvarSlett
 5. Godt nytt år Birgitte! Så hyggelig å lese 'årsmeldingen' din, jeg syns alt du lager er så fint og har særpreg! Puta til bestemoren din er bare lekker!
  Det har blitt lite blogging og ikke så mye håndarbeid på meg i høst. Med valp i hus har det blitt annerledes og aktive dager igjen :)

  SvarSlett
 6. Godt nytt år! Så mye flott du lager. Du er så kreativ og allsidig. Mye variert, men det er jo ekstra kjekt å lage forskjellige ting.

  De vottene dine tror jeg at jeg må se på. Har strikket en del tøfler i vamsegarn i det siste og det garnet liker jeg veldig godt. Tover supert også.

  Lykke til med kreativiteten i 2015, ser frem til å følge deg videre :)

  SvarSlett
 7. Såå mye fint du har laget i fjor! Bilsløyfe, og strikkepinnemapper, og kjørepose! Heldige de som har fått disse tingene av deg :D

  Godt nytt (hobby)år til deg fra meg! Håper du får brukt året maksimalt til det du ønsker å bruke det til :)

  SvarSlett
 8. Å trøste og bære så produktiv du er! Samtidig er alt håndarbeidet ditt så fint utført. Lykke til med det nye året og mange nye kreative prosjekter!

  SvarSlett
 9. Så mye fint du har laget i 2014! Gleder meg til å følge deg videre dette året:)

  SvarSlett
 10. Her var det mye fint! Mine favoritter er kjøreposen og alle vottene♥ Blir spennende å se hva du tryller frem i 2015. Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 11. Produktiviteten er på topp ser jeg :)
  Masse flott du har laget i året som har gått! Blir spennende å se alt som blir til i dine kreative og flinke hender i 2015 :)

  Klem fra Ann Elisabeth

  SvarSlett
 12. Mye flott du har produsert sist år, følger med i dette året…..

  SvarSlett
 13. Det var en stor og fin produksjon! Artig å holde på med litt forskjellig, ser vi har mange av de samme interessene ;-) Søte søm-bilder du har laget.

  Ønsker deg et kreativt 2015!

  SvarSlett
 14. Så kjekt å se årskavalkaden din! Tenker hvert år at "det må jeg gjøre jeg og", men det blir bare med tanken. Kjekt å oppdage bloggen din og følge med på alt det fine du lager. Også synes jeg det er moro at det ikke bare er jeg som har statister med på bildene ;)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.