Møteplass for single sokker / Meetingplace for single socks


Mange opplever at sokker kommer single ut av vaskemaskinen. Da kan det være greit med en møteplass.

Jeg har tidligere scrappet et bilde med en slik møteplass, denne kan du se her. Washitapen holdt dårlig, jeg har derfor prøvd meg på en ny versjon. Denne møteplassen er sydd og montert på lerrett. Snoren er knytt til kroker som er festet til lerrettet.


I helgen har jeg vært i et koselig vinterbryllup med en fin kirkevielse og fest. Denne møteplassen ble bryllupsgave til søskenbarnet mitt og hennes ektemann. Håper den vil komme til nytte hos den fine familien:)


Many experience that socks come single out of the washing machine. In that case it is pracitcal with a meetingplace for these socks. The norwegian text is sewn and mounted on a canvas. The string is tied to two hooks that is attached to the canvas. This meetingplace was given to my cousin and her husband that got married this weekend. I hope it will come to use to this nice family :)

Etiketter , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

14 Responses to Møteplass for single sokker / Meetingplace for single socks

 1. Herlig, sånn burde alle ha.

  SvarSlett
 2. God ide Birgitte, trur eg må lage en slik en! Veldig artig bryllupsgave da!

  SvarSlett
 3. Veldig fin. Denne hadde mannen likt godt. Han er mye bedre enn meg til å få begge sokkene ut av maskinen igjen. Stadig tema i heimen...

  SvarSlett
 4. Kjempefin og utrolig praktisk. En flott presang :)

  SvarSlett
 5. Dette var en morsom idé og fin gave! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :)

  SvarSlett
 6. Først, tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min:) Gjett om jeg skal herme etter denne - helt herlig!!! Og mye annet flott her hos deg! Et nytt bekjentskap for meg ;)

  SvarSlett
 7. Ja det var rett og slett en morsom og smart møteplass.
  Klem

  SvarSlett
 8. Så smart! Dette er noe som enhver kunne trenge. Det er ikke lenge siden jeg tok et rufs og kasta mange enklinger, og kanskje hadde jeg kasta dem som hørte til før?
  Flott presang i alle fall!

  God tirsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 9. Super ide! Dette er en gjenganger her i huset også så en slik møteplass hadde vært noe:)
  Takk for hyggelig kommentar. Jeg er ikke veldig aktiv med bloggingen lengre, men henger da med og liker å se hva andre lager for å få inspirasjon og nye ideer. Følger deg:))

  SvarSlett
 10. Haha, jeg lo godt av denne altså – for en glimrende idé. Nå har jeg huset fullt av mannfolk og de er håpløse både til å sende sokker i par til vask og til å bry seg tilstrekkelig om at paret de har på seg faktisk hører sammen. Så min single-sokker-samling ligger faktisk i en badebalje ... Ha en finfin dag :)

  SvarSlett
 11. Kjempestillig!
  Og absolutt ei flott gåve :-)

  SvarSlett
 12. Kjempestillig!
  Og absolutt ei flott gåve :-)

  SvarSlett
 13. Dette var en super gaveide, så flotte blogger og lekre håndarbeider du lager :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.