Pappagenser!

Pappa fylte halvrundt år i desember. Da hadde jeg tenkt å slå sammen bursdags-, farsdags- og julegaven til en stor gave, nemlig en strikket genser. Det var mye arbeid på genseren, så den ble ikke ferdig til verken bursdag eller jul. Det ble en liten strikkepause da jeg gikk tom for garn. Etter at strikkingen var komplett, ble det en pause før jeg startet på det store tolmodighetsarbeidet med å feste tråder, ikke minst det å montere genseren og strikke halsen! Det endte med at jeg klarte å samle mot til å feste trådene. Heldigvis er mamma så snill at hun monterer genseren og strikker halsen for meg! Takk!
Så i påsken ble genseren ferdig!!!! Jeg ble veldig fornøyd;) Her ser dere resultatet:


Heldigvis passet den også:)


Mønsteret er fra heftet Til fjells fra SandnesGarn. Genseren er strikket i smartgarn på pinne 3.5.


Til slutt et bilde av meg og pappa:)

Etiketter , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Pappagenser!

  1. Å den ble flott Birgitte, pappan ble sikkert kjempeglad. Storprosjekt. Regner med du har startet med et nytt prosjekt allerede.

    SvarSlett
  2. Tusen takk Birgitte for ei kjempeflott gave:-) Det he vore utrulig mykje arbeid på genseren, den er god og varm og i e veldig glad for å få ei so flott gave. Klem fra Pappa

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.