Hjertesett

Etter at jeg viste frem hjertevottene på bloggen her, fikk jeg en bestilling fra en mor som ønsket matchende lue og votter til sin datter på 7 år. Det ble en spennende utfordring og et morsomt prosjekt:)


Hjertesettet er nå ferdig:) Jeg har brukt vamsegarn både på lue og votter. Luen er egendesignet for anledningen, med et lite applikert hjerte som skal stå i stil med vottene.


Knappene på vottene har påtrykt ordene mammas jente.

Se så søt mottakeren er!
Det virker som våren har kommet hit til romsdalen, så det er kanskje ikke nødvendig med lue og votter så mye lengre. Men håper hun får glede av hjertesettet til neste vinter:)

Etiketter , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

8 Responses to Hjertesett

 1. Denne utfordringa løste du fint! Vi må vel håpe på litt mer vinter så den vakre jenta får brukt det fine settet. Vamsegarn er supert til votter.
  Takk for hyggelig kommentar hos meg!
  Ha ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 2. Så fint settet ble! Veldig kreativ og flott løsning på bestillingen du fikk :)

  SvarSlett
 3. Det vart såå utrolig fint! Enda finere enn jeg hadde tenkt,så vi vart superfornøyde!!! Du er utrolig kreativ og dyktig Birgitte!! :))

  SvarSlett
 4. Kjempeflott sett. Bøyer meg i støvet for alle som orker å pynte så fint med knapper og broderier. Sånt har jeg dessverre ikke tålmodighet til. ;-)

  SvarSlett
 5. Nydelig sett Birgitte, og de lekre detaljene setter en ekstra spiss på det hele! ....ser hvem du har arvet det fra:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Så flink og kreativ du er Birgitte :) Artig å lese bloggen din :)))

  SvarSlett
 7. Nydelig sett, kjempefint. Flott med rødt og grått og det røde hjertet passet supert på. Hilsen strikkeogheklelise.blogg.no

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.