Votter + Bianca 3 år


Da har det blitt et nytt par sheltievotter. Denne gangen en størrelse mindre - strikket i Babyull fra Rauma Ullvarefabrikk. Et nytt garnbekjentskap for meg, men det ble en favoritt. Så mykt og godt å strikke av, også kan det maskinvaskes. Det er et stort pluss.

Jeg må få takke for alle som engasjerte seg i forrige innlegg! Det var godt å få støtte fra andre bloggere:) Skuffelsen var stor, og jeg har brukt tid på å finne ut hva jeg skal gjøre. Har bestemt meg for at personen som kopierte ikke skal få ødelegge for de som er ærlige. Så nå er mønsteret under utforming, og jeg vil snart legge det ut for salg:) Skal bare strikke ferdig en herreversjon av votten:)


Og nå må jeg flytte fokus til dagens bursdagsbarn! Bianca fyller 3 år i dag! Tiden går så fort. Hun har nå blitt en voksen dame som liker tur, kos og trening - men det aller kjekkeste er å leke. Som dere ser på bildet under, har det selvfølgelig blitt lek på bursdagen. At det kom 20 cm nysnø i natt, ble en skikkelig bonus. Gratulerer med dagen til den aller beste sheltien!Pappa har såklart fått med seg at datteren har strikkedilla. Til helgen kom han hjem med et nytt flaxlodd - kalt rett og vrang. Med strikkedesign og strikkesymboler:) Jeg hadde ikke flaks denne gangen, men syns det var veldig morsomt. Kjekt at norsk tipping tenker på oss strikkere ;)

Etiketter , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

10 Responses to Votter + Bianca 3 år

 1. Flotte votter, og nydelig hund!
  Gratulerer med dagen til pelsen :)

  Fint at du ikke lar frekke og uærlige folk ødelegge for gleden ved å dele herlige mønstre, det er forhåpentligvis vi ærlige som er i flertall!

  SvarSlett
 2. Gratulerer til Bianca og deg! Flotte votter i rødt og hvitt! Greit å finne et garn som gjør dem akkurat passe store,
  Her er det fint vær, kakao og kaffe på termosene og nistepakken smurt. Så blir det ull innerst og vindtett utapå. Gleder meg til nok en skitur.....

  Ha en fin søndag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen til snilleste, fineste og beste Bianca!!! Vottene er nydelige, så det er lurt å selge mønster. Bedre lykke med neste strikkelodd:)

  SvarSlett
 4. Vottene er bare så utrolig fine altså. Veldig fin fargekombinasjon på dette paret. Jeg har blitt så svak for okergul i det siste. Gratulerer med dagen til hunden.

  SvarSlett
 5. Flotte votter! Leste det forrige innlegget ditt nå, og forstår godt at du er sur, sint og lei deg for at noen stjeler ditt design! Sånt går bare ikke an!!

  SvarSlett
 6. Kjempeflotte votter- og godt at du bestemte deg for å selge mønsteret! :-)
  Gratulerer med 3-årsdagen til flotte Bianca! :-)

  SvarSlett
 7. Flott at du ikke gir opp Birgitte! Vottene er flotte og så artig å få kjøpe mønster for de som har sheltie ! Grattis med dagen til ulldotten:)

  SvarSlett
 8. Kjempefine votter du har designet:-) Utrolig hvor frekk folk kan være som stjeler andres åndsverk!

  SvarSlett
 9. Så flotte votter du har laget, skjønner godt at du blir sur når noen tar mønsteret ditt.
  Gratulere med dagen til den vakre hunden din.

  SvarSlett
 10. Jeg vil gjerne kjøpe mønsteret ditt når det er klart. Flotte votter.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.