Nye strikkepinnemapper + messe / New knittingneedlefolders + christmasfair


Jeg har sydd fire nye strikkepinnemapper. Selv om samme mønster er brukt, ble de så ulike på hver sin måte i farger og stoff. Den aller første prøven kan du se i dette innlegget. Nå er jeg fornøyd med alle mål og pynt, og da er det morsomt å sy flere.

Under kommer detaljbilder av hver enkelt mappe. Glidelåslommen på baksiden, og forstoff er tilpasset hvert enkelt mappe og hovedstoff.


Med grønne, røde og sorte detaljer ble dette en tøff mappe.Her er det brukt et skikkelig fargerikt og levende hovedstoff. Den turkise fargen er tatt igjen i blomsten, den rosa i forstoffet, og en rød knapp er valgt for å få en gjennomført stil.En rolig og behagelig mappe i sort/hvitt. Duse blå farger på blomst og lomme gir en fin finish.Denne mappen har et sprekt og lekent hovedstoff. Grønn blomst/lomme og brunt forstoff tar igjen fargene.


I dag har jeg deltatt på min første julemesse. Her ligger mappene dandert, med en fyllt mappe i bakgrunn, for å vise hvor mye mappene rommer av pinner.


Her ser dere standen min i Nesjestranda i dag. En fin erfaring å være med. Nå er det bare å lage ting til neste messe som er i Molde om to uker.


I have made four new knittingneedlefolders. You can see my first try in this post. It`s so fun to see how different they become in different colours and motive on the fabric. Each folder has its own expression. The flower, zipperpocket and innerfabric are chosen with the main fabric as basis. You can see the details of each folder on the picture above.
On the last picture here on this post you can see my stand at a christmasfair today. 

Etiketter , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

13 Responses to Nye strikkepinnemapper + messe / New knittingneedlefolders + christmasfair

 1. Så fin stand du hadde! Har tenkt på deg i helga. At du må lage mer de neste to ukene tyder på godt salg.Gledelig!
  Lekre strikkepinnemapper! Jeg er godt utstyrt med lignende mapper da jeg har ei niese som er flink til å sy. Nesten uunnværlige for oss strikkere.

  God, ny uke ønskes deg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Veldig flotte strikkepinnemapper! Du er like flink og kreativ som din mor! Lykke til med messene!

  SvarSlett
 3. Så flott stand du hadde, der hadde jeg stoppet.
  Likte så godt de strikkepinnemappene dine. Selger du via blogg også?
  Har lett, men finner ikke.
  Ha ei flott uke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Monica:) Kjekt at du liker strikkepinnemappene:) Mappene er til salg. Fant ikke noen mail å kontakte deg på, men om du tar kontakt med meg på birgittereiten(krøllalfa)gmail.com, kan vi snakkes der.

   Slett
 4. Hei, så et innlegg fra 4 april 2012 og lurte på om du selger sline mapper over bloggen din? De var virkelig fine.
  Hilsen Jorun

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Jorun:) Jeg har et slikt sett til salg, som jeg laget i år, du kan se mer om det her: http://birgittesforglemmegei.blogspot.no/2014/09/luksurise-strikkepinnemapper-i-blatoner.html
   Er det av interesse? Ta kontakt med meg på mail birgittereiten(krøllalfa)gmail.com, så kan vi snakkes mer. (skriver krøllalfa her for å slippe søppelpost, du må skrive @)

   Slett
 5. Flotte mapper! Håper du hadde godt salg på messa!

  Ønsker deg en flott uke! Klem fra Guri

  SvarSlett
 6. Du er så flink altså. Mappene ble så flotte. Morsomt å se hvor forskjellige de blir bare en syr det i annet stoff. Kjempe morsomt med julemesse da, håper du fikk solgt mye. Har planer om å ta frem symaskinen i dag jeg også, men er langt unna deg når det kommer til syegenskaper.

  SvarSlett
 7. Så fin stand du hadde og masse flott til salgs. De strikkepinnemappene dine er kjempefine og praktiske.

  SvarSlett
 8. Flotte strikkepinnemapper og kjempefin stand! Håper salget har gått/går strålende, - det fortjener du☺
  -Anne-

  SvarSlett
 9. Håber at du fik solgt nogle af dine finr strikkepindemapper

  SvarSlett
 10. HEI,hei. De strikkepinnemappene dine er såååå fine. har du laget nytt mønster på de med lommer på utsiden. Jeg vil så gjerne sy den jeg,men har ikke funnet noe mønster. Ønsker deg en fin adventstid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bitten :) Nå svarer jeg deg her og håper du ser svaret. Fant ikke noe kontaktinfo på din profil. SLike mapper syr jeg fortsatt, for å selge på messer. Jeg har ikke laget noe mønster til de som jeg har lagt ut, tror ikke jeg kommer til å gjøre det på disse dessverre.
   Takk for fine kommentarer på andre innlegg også :)

   Slett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.