Bilsløyfe - en utfordring / Car bow - a challengeJeg fikk en utfordring fra min bror om å lage en bilsløyfe. En kunde på bilforretningen hvor han jobber skulle gi bort en bil i gave, men de manglet en sløyfe til overraskelsen. En så stor overraskelse krever en stor sløyfe;)


Etter mye spekulering, kom jeg frem til en løsning. Tre strimler med silkeband er sydd sammen for å få rett bredde. Altså 40 m med silkeband er sydd sammen. For å kunne forme båndet til en sløyfe, måtte jeg ha noe som stivet opp og som kunne formes. Løsningen ble å sy 22 meter ståltråd langs kantene. Med mammas hender til hjelp ved danderingen, fikk rosetten en veldig fin form. Filt dekker over ståltråden i bunnen, slik at det ikke skader lakken på den splitter nye bilen.

Denne one-of-a-kind-sløyfen finnes i bare ett eksemplar, hos Bertel O. Steen i Molde. Det er da ikke hver dag de har bruk for en slik, men de kan ta den frem om en lignende anledning skulle dukke opp;)


Dette er absolutt ikke ment som en bilreklame, for jeg er trofast mot min 15-årige Toyota :) Må si meg godt fornøyd med et oppdrag vel utført:)


I got a challenge from my brother, to make a car bow! One of the customers at the car dealership wanted to surprice someone with a new car. They needed a big bow for this surprice. To get the right width to the ribbon, I have sewn three lengths of silk ribbon togehter. 40 meters of ribbon were sewn together for this job. 22 meters of thin steel thread is sewn along the edges, so that the ribbon could be formed to a bow. I`m pleased with the result:)

Etiketter , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

9 Responses to Bilsløyfe - en utfordring / Car bow - a challenge

 1. wow! Det var litt av en sløyfe! Og det hørtes ut som et sabla liv å lage den :P Flaks de ikke trenger en til hvert salg :P

  SvarSlett
 2. Det må man kunne kalle et vel gjennomført oppdrag! :) Den ble jo knallstilig!

  SvarSlett
 3. En bil i gave krever ei stor og fin sløyfe, og du klarte utfordringa med glans! Riktig lekker! Håper jammen de får bruk for sløyfa flere ganger. Kjekt at dere kunne utføre oppdraget innen familien!

  Fortsatt fin førjulstid!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Artig oppdrag og flott resultat!!

  SvarSlett
 5. Flott løsning på utfordringa du fikk!
  Takk for hyggelig hilsen på bloggen min!

  SvarSlett
 6. Så utrolig stilig!!! Og for en god idé!!! Sløyfer er litt vanskelig å få fine - du har virkelig talent!!!

  SvarSlett
 7. Stilig!! :-)

  Lenge siden jeg har vært innom på bloggbesøk. Så fin engel du har designet, den liker jeg veldig godt! Fortsatt god advent!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.