Sokkestrikking

Jeg følte plutselig en stor trang til å strikke sokker. Det er så unødvendig å gå å fryse på føttene, når jeg har så mye god og varm ull liggende:)


Det første sokkeparet er strikket etter grunnmønsteret til Hearts for my children, et mønster av Bitta Mikkelborg. Det var egentlig meningen å strikke inn det fine mønsteret med hjerter, men kontrastfargen jeg hadde valgt ble for lik hovedfargen. Da valgte jeg i stedet å strikke med det flerfargede garnet. Sokkene er strikket på pinne 2 og 2,5 i Regia-garn. Sokkene ble størrelse 38-39.Disse sokkene er også etter et mønster av Bitta Mikkelborg, kalt A good nights work. Dette var skikkelig morsom strikk, og mønsteret var godt forklart. Jeg har brukt Sterk-garn og pinne 2,5 og 3. Sokkene ble i størrelse 36-37.Stripesokkene er strikket etter mønster fra frk. badegakk. Jeg likte så godt ideen og effekten av ulik bunnfarge! Man må jo ha det litt gøy i hverdagen;) Jeg fulgte mønsteret helt ned til tåfellingen, for jeg liker ikke den sammensyingen som gir en rett strek frempå tuppen.. tærne mine er iallefall ikke like lange;) Valgte derfor å felle videre til jeg hadde 8 masker igjen, for så å snurpe sammen disse. Jeg har brukt fabel-garn på pinne 2,5. Sokkene ble i ca størrelse 37.
Så synes jeg det passer godt å avslutte med et bilde av nydelige små forglemmegei:):)
Håper alle har en fin uke!

Etiketter . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

16 Responses to Sokkestrikking

 1. Så flotte sokker!! Helt enig at det er unødvendig å gå rundt å fryse.. :)
  Kjempekult med forskjellig bunnfarge, legger meg det på minne.. Og sokkene til Bitta er jo bare såå flotte, jeg har flere mønster som venter på å bli strikket. Skulle hatt flere par med armer, vet jeg.. hihi... Tenk så mye vi hadde fått gjort da!! :))
  Ha en flott kveld
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 2. For en produktivitet! :) Lekkre sokker!

  SvarSlett
 3. Utrolig flotte sokker!! De såg så gode ut:))

  SvarSlett
 4. So mange fine lesta du har laga, eg likte spesiellt godt modellen "A good nights work" kanskje eg skal spøte meg et par eg og. Ha en fortreffelig kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra Trine, -hald på dei gode gamle handverksorda;)

   Slett
 5. Kjempefine sokker da! De lilla var råtøff!!

  SvarSlett
 6. heia - legger meg til som følger på denne fine bloggen .... ser du er fra Romsdal og strikker MFK lue, kjekt å følge folk i nærheten, da ....

  SvarSlett
 7. Fine lester! Her jeg bor trengs det noe varmt på føttene; kan ikke tro det er slutten av mai når en ser på vær og gradestokk :-((
  Kos deg videre med strikk!

  SvarSlett
 8. Så flotte sokker, og hyggelig å oppdage en ny blogg. Jeg har lagt meg til som følger hos deg. Har du brukt en spesiell oppskrift på heklekanten rundt hjertene? De var veldig fine.

  SvarSlett
 9. Gøy å se at det ikke bare er jeg som produserer sokker i disse tider! Artig å se de ferdige stripesokkene dine! Bare sånn for å ha sagt det, jeg har ikke like lange tær jeg heller altså, men har aldri fått de lause på lilletåa. Hvorfor ikke vet jeg ei.
  Men de ble kjempeflotte tå eller ei!

  SvarSlett
 10. Kor tøff dæ va sa stripa! Diggbart!

  SvarSlett
 11. Så mange flotte sokkepar! Du er jammen flink og utholdende! Og antagelig varm på føttene. (o:

  SvarSlett
 12. Så mange flotte sokker! :)

  Nå må du ta en tur inn til meg ;)

  SvarSlett
 13. Oi, så mange flotte sokker du har strikke. De kommer. Nok godt med så kaldt som det eri sommer.

  SvarSlett
 14. Oi, så mange flotte sokker du har strikke. De kommer. Nok godt med så kaldt som det eri sommer.

  SvarSlett
 15. Flotte sokker! Skulle gjerne hatt litt sokkestrikkelyst, det begynner å tynnes ut i skuffen nemlig. God helg =)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.