Genser med skråkant


En ny genser er felt av pinnene. Dette er et mønster jeg ble forelsket i med en gang jeg så det på ravelry. Genseren har tittelen 5200K. Jeg likte spesielt godt den skrå avslutningen, syns det er en morsom detalj :)


Her ser du litt bedre den skrå kanten.
Garntype? Selvfølgelig pt5-sport;) Strikket på pinne 4.


Rillepartiet er pyntet med en lomme med knapper.


Ermekantene er lukket med knapper.

Dette var en genser jeg hadde store forhåpninger til. Det var veldig morsom strikk, og dette er første gang jeg har strikket fra halsen og ned. Det var et greit mønster å følge. Passformen ble dessverre ikke som ønsket, så da er det en stor fare for at genseren ikke blir brukt. Får se om jeg finner en ny mottaker til denne :)

Etiketter , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

12 Responses to Genser med skråkant

 1. Herlig genser, supert med skråkanten :)

  SvarSlett
 2. Så flott genser med mange morsomme detaljer som gjør at den skiller seg fra andre. Synes passformen så perfekt ut til deg, men det er jo ikke sikkert det føles slik når du har den på. Ha en fin tirsdagskveld:-)

  SvarSlett
 3. Morsom genser! Har ikke sett lignende tidligere. Likte detaljene og fargen godt! Synd du ikke var fornøyd med passformen. Alltid skuffende når det man strikker ikke passer slik forventet! Regner med den evt. nye mottakeren blir hoppende glad for en så fin genser! :)

  SvarSlett
 4. Den genseren var jo bare såå kul!! Flotte detaljer, digger fargen.. Synd du ikke ble fornøyd, men tviler ikke på at evt en ny mottaker blir superfornøyd. :)
  Ønsker deg en fortsatt flott kveld..
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 5. Ja, veldig fin genser. Den likte jeg. Enig med deg at den skråkanten gjorde den ekstra fin og spennende. Likte også godt detaljene med knappene og lomma:)

  SvarSlett
 6. Flott genser! Er det du som er modell her, kan du bare ta genseren på og gå ut i verden! Synes den er kjempefin på. Av og til må vi venne oss til plagg som har en annen fasong enn den vi kjenner fra før...
  Jeg hadde beholdt denne selv, men velger du å selge den, så ta deg godt betalt!

  Ha en strålende onsdag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 7. Synes dette var en fin genser med morsomme detaljer. Men det kan se ut som bærestykket er litt kort, kanskje det er det du "kjenner på"?
  Ha det godt! Klem :)

  SvarSlett
 8. Den ser jo så flott ut. Kanskje den må "gåast" inn litt, så den formar seg meir slik du vil ha den. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 9. Synes genseren ser bra ut jeg. Artige detaljer og fin farge:)

  SvarSlett
 10. Kul genser, og passformen ser helt perfekt ut spør du meg!

  SvarSlett
 11. Veldig fin, jeg syns den satt bra på deg, men vet hvordan det er hvis passformen ikke blir som man hadde tenkt seg. Fine votter var det og, likte detaljen med fletter i mansjetten, ser for meg at de sitter ekstra godt rundt håndleddene da.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.