Ugleliten


Ugler har jeg virkelig sansen for:) Nå er det så mange fine strikke- og heklemønstre på ugler rundt om, og jeg finner stadig nye favoritter. Da jeg kom over denne uglevesken, ble jeg helt forelsket i de heklede uglene. Men jeg ville ikke lage noen veske, så uglen min ble innrammet til et bilde. 

Mens jeg tok bilder av uglen i treet, begynte jeg å tenke på denne sangen: "Nøtteliten satt i toppen av et tre". Bildet har derfor fått tittelen "Ugleliten" :) 


Jeg har brukt diverse pt5-rester på krok 3,5. Dette er første gang jeg har heklet etter engelsk mønster. Uglen krevde full konsentrasjon og en dose tålmodighet. I tillegg til beskrivelsene var det gode bildeforklaringer, som hjalp meg å forstå de engelske forkortelsene. Ulike engelsk-norsk hekleordlister finnes på nett, og de er gode å ha i starten. For eksempel denne ordlisten fra drops, eller denne ordlisten som jeg har sett på flere ulike blogger.Uglen ble jeg godt fornøyd med:) Syns i grunnen det ble et ganske dekorativ bilde. Får se hvor dette havner etterhvert :)

Etiketter , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

11 Responses to Ugleliten

 1. Flott bilde! Synes den ugla er veldig sjarmerende- og koselig, liker også fargevalget! :-)

  SvarSlett
 2. Den var bare helt herlig, kjempefin :)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde Birgitte! Stilig å ramme uglen inn på denne måten! Ønsker deg ei fin uke:)) Klems

  SvarSlett
 4. Det var ei klok og staseleg ugle :) Ynskjer deg ei kreativ veke.

  SvarSlett
 5. Søteste ugla jeg har sett! Så utrolig morsomt å lage et bilde med den som motiv. Flott innramming, også! Takk for koselig kommentar på min blogg :) hilsen Ingrid :)

  SvarSlett
 6. Neimen, så søtt dette ble da. Synes det var kjempetøft at ugla gikk litt oppom passpartoutet. Har prøvd meg på engelske heklemønster jeg også. Har man litt hekleerfaring fra før går det som regel greit.

  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 7. Denne uglen var bare helt herlig. nydelig og artig på en gang.Gjorde seg fint som bilde og,den.
  Klem.

  SvarSlett
 8. Sååå søt! Kjempelurt å lage bilde! =)
  Blir nok ugler på meg å en dag, men æ vil ha vognpledd og sirkel-i-kvadrater, så må mote mæ opp først og justere mønsteret.. =)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.