Prøving og feiling

Jeg er god venn med symaskina når det kommer til quilting og applikasjon. Den siste tiden har jeg utfordret dette vennskapet ved å prøve å sy glidelåser i ulike sminkepunger og strikkemapper. Det ble en del mislykkede forsøk - og sprettekniven ble flittig brukt. Dette var ikke bare glidelåsens feil. Jeg har ikke laget slike mapper og punger før - så her ble det både feil i størrelsesforhold, og bruk av vatt og vliselin.


Jeg måtte starte det første prosjektet med utgangspunkt i et mønster, og valget falt på en sminkepung designet av Gurimalla i boken Made by me. Nå fikk jeg endelig ta i bruk det søte kaninstoffet som jeg fikk av mamma for flere år siden. Glemte å ta bilde inni sminkepungen, men der befinner det seg en liten lomme i matchende farge til blomstene:)

Så var det bare å prøve seg på noe egendesignet. Viser ikke frem de mislykkede forsøkene mine nå da:p Ble godt fornøyd med to sminkepunger og tre strikkemapper som dere ser på bildene her:)Etiketter . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to Prøving og feiling

 1. Og nå har du blitt kjempeflink til å sy i glidelås;) Øvelse gjør mester;) Og på toppen har du mange fine punger og mapper;)

  SvarSlett
 2. Utrolig mange fine. Er det ikke kjempeflott at at man kan prøve og feile litt,- og plutselig kan man det.

  SvarSlett
 3. Synes du har vært kjempeflink jeg, dette ser flott ut! Mitt tips er å ta en lengre glidelås enn du trenger, og så klippe bort det overflødige.
  Ha ei flott syhelg! Trine

  SvarSlett
 4. Kjempefine oppbevaringsmapper! Eg har lyst å sy slike sjølv, men har mista motet. Det blir ein litt enklare variant her i huset (snøring og løpegang øverst, ingen glidelåser)..

  Liker veldig godt stoffa og fargane du har valt óg! Rett og slett lekkert :D

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.