Tunika til mamma

Mamma fikk velge seg en strikketopp i julegave. Valget falt på en kombinasjon av to mønstre i heftet Tine Solheim for Dale Garn, nr 243.

Her ser dere resultatet:) Toppen er strikket i Lerkegarn.Som detaljer på framsiden av toppen var det lommer og en strikket firkantet lapp som skal dekoreres. Mamma var så heldig at hun selv fikk lov å montere;) Og se hvor fint det ble!! Her er det tredd ulike typer effektgarn gjennom hullradene i firkanten. Hjertet som er sydd på har hun laget selv. Rundt hjertet er det sydd på en blondekant, nydelig! Mamma har forklart dette bedre i sin blogg.


Kanten nede på tunikaen har mange fine detaljer. Den er strikket på p. 6, mens resten av toppen er strikket på p. 4. Kanten på lommene har de samme detaljene som kanten nede på tunikaen.

Mottakeren ble fornøyd, og tunikaen satt helt perfekt :D

Etiketter . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Tunika til mamma

  1. Tusen, tusen takk Birgitte! Er såå glad for denne flotte gaven. Og siden jeg har blogg selv, og har laget eget innlegg om toppen, linker jeg også deg;)

    SvarSlett
  2. Kjempefin! Og for en god løsning at mottagen selv tok seg av litt av monteringa! Ser ut som om hun virkelig kunne det, også!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.