Lue og votter med puddelpels

Jeg ble helt forelsket da jeg kom over mønsteret Rocky Mountain fra Drops. For et nydelig vintersett! Jeg likte spesielt godt flettemønsteret på lue og votter, i kombinasjon med det morsomme puddelgarnet.


Luemønsteret ble fulgt til punkt og prikke, så den er strikken i eskimogarn på pinne 7, mens øreklaffene er strikket på pinne 5. Fuskepelsen er heklet på til slutt med heklekrok 8. Måtte selvfølgelig også ha pongponger til pynt på kanten.Vottene er også strikket på pinne 7. Her måtte jeg legge til en ekstra rapport, for at vottene skulle bli lange nok. Vottene går ganske langt over håndleddet, så det ble kun heklet på en liten kant med pels.


Vintersettet ble sendt i gave til søskenbarnet mitt som har flyttet til Tromsø. Man er jo avhengig av varmende tilbehør i kalde nord;)
Selv er jeg ikke så veldig begeistret for eskimogarnet. Dette er vel fordi jeg brukte det til å strikke en veske for flere år siden, men den ble loete og stygg etter få gangers bruk. Jeg bestemte meg for å gi garnet en ny sjanse (det er da vel en grunn til at det er så populært og fortsatt finnes i butikkene?). Er derfor spent på hvilke tilbakemeldinger jeg får etter at vintersettet har blitt tatt i bruk.

Etiketter , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Lue og votter med puddelpels

 1. Det var et kjempeflott sett... Det så veldig varmt og mykt ut..., sikkert noe man kan trenge i tromsø... :O)

  takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min!

  klem

  SvarSlett
 2. Nydelig sett du har laga. Traff mor di i kveld på quiltemøte, ho hadde på seg den nydelige tunikaen du hadde strikka:) Den var råstilig, du er kjempeflink!!
  Trine

  SvarSlett
 3. For ei fin lue og fine votter. Va fin tunika mor di hadde..
  Vofsen er kjempefin.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.