Luksuriøse strikkepinnemapper i blåtoner / Luxurious set with knitting needle folders


Jeg er ikke redd for å starte på store prosjekter. Er det noe jeg har lyst til å lage som jeg er motivert for, tar jeg den tiden jeg trenger til å ferdigstille. Ja - tålmodigheten min er ganske stor når det kommer til håndarbeid.

Denne gangen valgte jeg å sy et komplett sett med mapper for strikkepinner.


Lang lang rekke med mapper. Morsomt å se de fremstilt på denne måten, for da kommer det så klart frem at det ligger et stort stykke arbeid bak.


Det ble til sammen 14 mapper, en mappe for hvert nummer 2 - 2,5 - 3 - 3,5 - 4 - 4,5 - 5 - 5,5 - 6 - 7 - 8, i tillegg til tre ekstramapper. Det blir fort en del dilldallutstyr til hobbyen, og da er det greit å få samlet ting.
Jeg må si meg veldig fornøyd med mitt eget sett, som jeg sydde for et par år siden. På det har jeg brukt stoff i mange farger, settet kan du se her.


I blåtoner ble det en fin bukett med ulike stoff.
Mappene har plass til både lange og korte settpinner, utskiftbare pinner og heklenåler. I lommen foran er det plass til rundpinner.
Det er plass til flere strikkepinner på de tynneste numrene, for de krever ikke like mye plass som for eksempel pinne 8. Mappene er sydd og tilpasset til hvert enkelt nummer.

Settet er sydd etter mitt eget mønster, som du finner gratis her.Det ble litt av et bildedryss her, men et så stort prosjekt fortjener å bli vist skikkelig frem.

Dette settet har jeg sydd for salg, for jeg har en plan om å delta på en husflidsmesse til høsten/vinteren. Da får jeg satse på at det kommer forbi en strikkeglad person som har like stort behov for orden i strikkepinnene som det jeg har =D


I'm not afraid to start on big projects. If there is somethind I want to make, I just throw myself out on it and keep going until the project is finished. My patience is quite long when it comes to crafts. This time I have sewn a complete set for knitting needles. 14 folders make this set. There are folders for each knitting needle number 2 - 2,5 - 3 - 3,5 - 4 - 4,5 - 5 - 5,5 - 6 - 7 - 8, and three extra folders for other knittingstuff. 
A couple of years ago I made one set for myself, you can look at my colourful folders here. I'm so happy with this, it has made it so easy to keep track of all my needles.
This set is in blue, I think it turned out to be a beautiful bouquet.
The folders have room for long and short sets of double pointed needles, interchangeable needles and crochet needles. In the pocket on front you have room for all your circular needles.
The folders are sewn after my own pattern. It is only in norwegian, but if someone is interested, I can translate it to english :)

Etiketter , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

16 Responses to Luksuriøse strikkepinnemapper i blåtoner / Luxurious set with knitting needle folders

 1. Lekkert sett! Lykke til med salget og ta deg skikkelig betalt. Dette er mye arbeid.

  Fortsatt god søndag fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så utrolig lekkert og delikat. Så flink du er å sy.
  Klem

  SvarSlett
 3. Wow! Det var ett fantastisk flott og smart sett!

  SvarSlett
 4. Åh, et sånt system skulle jeg ha hatt! Ble nesten litt misunnelig jeg nå. ;)

  SvarSlett
 5. Wow!!! Det er det smarteste systemet jeg har sett! Og så mye arbeid som ligger bak. Det hadde passet perfekt til min store strikkepinnesamling. Du kunne ikke tenke deg å selge det til meg, vel?
  (send meg i så fall en e-post - adr inne på bloggen min)

  SvarSlett
 6. Wow, imponerende! Strikkepinnemapper er jo helt genialt!

  SvarSlett
 7. Åj! Dette var litt av et arbeid! Og så herlige duse farger du har valgt! Et sånt sett skulle jeg også hatt! Muligens at jeg må ta meg tid til å lære meg litt om søm i løpet av vinteren..

  SvarSlett
 8. Hjelpes meg, for en innsats! Stum av beundring!

  SvarSlett
 9. Åiåiåi! Dette var utrolig flott Birgitte☺ Og for et arbeid du har lagt ned i hver enkelt mappe! Deilige delikate farger, og veldig forseggjort. Du er veldig dyktig!
  -Anne-

  SvarSlett
 10. Wow, så flotte strikkepinnemapper, og så mykje arbeid som ligg bak. Dei ser veldig praktiske ut, og så smart utforming. Du er kjempeflink :) Håper du får selt dei.

  SvarSlett
 11. Supert sett til strikkepinnene, og man ser godt at det er lagt ned mye arbeid i det. Kjempefint!

  SvarSlett
 12. Så flotte strikkepinnemapper :) Og spennende blogg du har, har lagt meg som følger. Likte spesielt godt bikkja da :)
  Og nydelige ugleputer!!

  SvarSlett
 13. Veldig kjekke mapper du syr! Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 14. liker disse supergodt, du er så flink til å ordne ulike mønstere :D klem janne

  SvarSlett
 15. Imponerende! Så fine strikkepinne-mapper!! Slike kunne jeg godt tenke meg!! :-)

  SvarSlett
 16. Fantastisk bra. Selger du fortsatt, og hva koster et sett. Send meg gjerne en melding. ps Jeg vil i så fall ha litt andre nr på konvoluttene .

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.