Småprosjekter + premie / Small projects + winnerprize


Dette må kunne kalles et miniprosjekt. En skilpaddeamigurumi på bare 21 gram. Dette var et bursdagsgaveønske, og siden mottakeren liker lilla, måtte skallet bli i den fargen. Heklet i Karisma på krok 3. Mønsteret er i en liten svensk amigurumibok jeg kjøpte på Panduro for flere år siden: Virka amigurumi av Mia Bengtsson.


Før den ble pakket inn, måtte skilpadden en tur for å lukte på blomstene,


og den måtte ha en liten kosestund med Bianca :)


En kronelue til en liten prins. Mønsteret Kongen på haugen fra Pickles ble så fristende at jeg bare måtte strikke det! Jeg brukte garn jeg hadde tilgjengelig, så kronen er i Big merino i Drops, mens toppen er i Freestyle. Strikket på pinne 4,5.Det ble litt hui-og-hast bilder, så luen ble tredd over en liten bolle, og fotografert på nyttårspyntet bord. Denne luen var juleprosjektet mitt:)


Og så har jeg hatt vinnerlykke! En pakke full av garn kom i posten til meg. Jeg har vunnet garnaway hos Innestemmen. Mye forskjellig garn. Er spent på å prøve Holst-garnet som så mange skryter av:) Takk for en spennende pakke:)


A little turtle made as a birthdaygift. Weight 21 grams.
A King of the castle-hat knitted to a little prince.
The last picture shows different yarn that I was so lucky to win in a giveaway from Innestemmen. A lot of different yarn that I haven`t tried before. Cant wait to try it!

Etiketter , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Småprosjekter + premie / Small projects + winnerprize

 1. Gratulerer med mye fint garn! Og for noen fine små-prosjekter! Falt fullstendig for den søte skilpadda.
  Her har det vært varmt i flere dager, og den fine nysnøen er en saga blott. Nå har jeg begynt å glsde meg til å gå tur med joggesko.

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så søt den skilpadda var, og morsom lue. Den har jeg ikke sett før.
  Gratulerer med gevinst, her var det mye fint garn :)

  SvarSlett
 3. Kjempe søt skilpadde :)
  Du er utrolig produktiv!!!!

  SvarSlett
 4. Oj, her var det mye flottt:-) Heldig har du vært også. Ønsker deg en flott dag og takker for trivelig kommentar hos meg.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.