Flere møteplasser / More meetingplaces


Da har det blitt to nye Møteplasser for single sokker. Jeg syns det er så morsomt å lage slike bilder, som også er praktiske:)


Ulike stoff og farger gjør at bildene blir så ulike.


Det første møteplassbildet kan du se i dette innlegget. Det var en gave til mitt søskenbarn og hennes familie. Nå har jeg fått bilde av møteplassen i bruk. Veldig kjekt at den kommer til nytte :)


I have sewn two more pictures that works as meetingplace for single socks. You can read about the first meetingplace I made in this post. The last picture shows a meetinplace in use. It`s fun to see that the weddinggift did come to use:) 

Etiketter , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to Flere møteplasser / More meetingplaces

 1. Ingenting er som å se at det vi lager blir tatt i bruk! Det gir inspirasjon til å lage mer. Dette må være den perfekte gave, for single sokker er det rikelig av i alle hus vil jeg tro.

  Riktig god helg fra Ingunn.

  Sol og 5-6 kuldegrader her, perfekt vær for en tur i joggesko utpå dag. Fortrenger tanken på skigåing så godt jeg kan.

  SvarSlett
 2. Så morsomme de var! Og praktiske!! Her har sokker en mystisk tendens til å bli borte en og en, før jeg finner de igjen, for bare å oppdage at jeg ikke husker hvor jeg la de enslige...!

  SvarSlett
 3. Kjempe smart, og veldig dekorativ :)
  Lurer meg på om ikke jeg trenger en slik en....

  SvarSlett
 4. Får man kjøpt slike noe sted?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg har noen slike møteplasser til salg. Om du sender meg en mail på handmadebybir87@gmail.com, så kan jeg gi deg mer info. Mvh Birgitte

   Slett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer:)
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Da er det bare å skrive inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Birgittes Forglemmegei. Template by My Moiety.